.......................................... Modelspoor, Modelauto's en toebehoren

37792 Hogesnelheidstrein TGV Lyria

 37792 Hogesnelheidstrein TGV Lyria

klik om een afbeelding om te vergroten

Informatie over 37792 Hogesnelheidstrein TGV Lyria

37792 Hogesnelheidstrein TGV Lyria

Voorbeeld: hogesnelheidstrein TGV Lyria (train à grande vitesse), als gezamenlijk project van de Franse staatsspoorwegen (SNCF) en de Schweizerische Bundesbahnen (SBB) in de uitvoering voor het verkeer van Parijs naar Bazel, Zürich, Bern, Lausanne en Genève. 2 stuurstandrijtuigen, 1 overgangswagen (R1) 1e/2e klasse, 1 overgangswagen (RS) 2e klasse. Nummer 4410. Bedrijfstoestand 2013.
Model: vierdelige basisgarnituur. Beide stuurstandrijtuigen (TK1 en TK2) gemotoriseerd. met Digital-decoder mfx en uitgebreide geluidsfuncties. Geregelde hoogvermogensaandrijving in beide stuurstandrijtuigen, centraal ingebouwd. Cardanaandrijving van telkens 4 assen. Antislipbanden. Binnenverlichting standaard ingebouwd. Met de rijrichting wisselend driepunts frontsein, 2 rode sluitseinen en binnenbelichting conventioneel in bedrijf, digitaal schakelbaar. Derde frontsein voor Franse lichtwisseling digitaal apart uitschakelbaar. Verlichting met onderhoudsvrije warmwitte en rode lichtdioden (LEDs). Apart gemonteerde handgrepen van metaal. Ingezette ruitenwissers. Cabine in de motorwagens met binneninrichting. Motorwagen en overgangswagen zijn paarsgewijs vast aan elkaar gekoppeld, met speciale kortkoppelingen en schaargeleiding. Extra schaargeleiding in Jakobs-draaistel. Overgangswagen met dakkappen. Van de rijrichting afhankelijke stroomvoorziening over het telkens voorste motorrijtuig. Binnenbelichting gevoed door de doorlopende elektrische verbinding van de gehele trein. Elke motorwagen met 2 Einholm-stroomafnemers in verschillende uitvoeringen. De pantografen zijn alleen mechanisch, niet elektrisch bedienbaar. Model op schaal, daarom is een minimale boogstraal van 360 mm vereist bij een profiel van vrije ruimte. Lengte van de vierdelige basisgarnituur 101 cm.

  Control
Unit
DCC Mobile
Station
SX2 Mobile
Station 2
SX Central
Station
MFX
Frontsein · · · ·
Interieurverlichting · · · ·
Lichtfunctie 1 · · · ·
Rijgeluid eloc · · · ·
Tyfoon · · · ·
Directe regeling · · · ·
Piepen van remmen uit · · ·
Sluiten van deuren · · ·
Rangeerfluit · · ·
Conducteursfluit · · ·
Stationsmededeling · ·
Stationsmededeling - F · ·
Stationsmededeling - CH · ·


Highlights:

  • Weergave volledig op schaal 1:87. Binnenverlichting standaard ingebouwd.
  • Uitgebreide geluidsfuncties.
  • Verlichting met warmwitte LEDs.
  • Beide motorwagens gemotoriseerd.
  • Nieuwe dakkappen op de overgangsrijtuigen.

Eenmalige serie.

De basisgarnituur 37792 kan met de uitbreidingssets 43422, 43432 en 43442 uitbreidbaar tot een voorbeeldgetrouwe tiendelige eenheid. SNCF en TGV zijn gedeponeerde handelsmerken van de SNCF. TGV is eigendom van de SNCF. Elk recht op vermenigvuldiging wordt voorbehouden.

Spoor: H0
Tijdperk: VI
Eigenschappen: Digital

Bevat kleine delen, niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaarNiet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar.

EAN: 4001883377926

37792 Hogesnelheidstrein TGV Lyria

€ 499,95 p/st

helaas kan dit product momenteel niet online besteld worden

momenteel niet op voorraad, neem contact op voor de levertijd